Tigari electronice online

Daca in cazul fumatului clasic lucrurile stau foarte simplu si este mai mult decat la indemana sa gasesti la tot pasul magazine care comercializeaza tigari, alaturi de alte produse de consum obisnuit, nu la fel stau lucrurile si in cazul tigarilor elctronice. Cei care sunt interesati sa renunte la fumat si sa se reorienteze catre vapat, sau dimpotriva cei care nu au fumat niciodata dar se simt atrasi de tigarile electronice, gasesc cele mai bune optiuni pentru noul lor “viciu” in mediul online.

Comertul online are de cativa ani o nisa foarte buna pe segmentul tigari electronice, iar unul dintre numele cele mai mari pe aceasta nisa, in Romania, este http://euvapez.ro, un site ce ofera in afara de infomatii esentiale pentru comunitatea tot mai larga a vaperilor, si o gama foarte impresionanta de produse necesare acestora. Dincolo de seturile cu tigara electronica, ale caror preturi incep de la 89,99 ron si ajung pana la 159,97 (pentru seturi mai complexe), magazinul mai ofera clientilor sai si consumabile dintre cele mai calitative, la preturi foarte avantajoase. Cele mai cautate consumabile sunt, evident, atat de necesarele elichide, fara de care tigara electronica nu ar fi decat un accesoriu nefunctional, caci ele sunt cele care ofera experienta fumatului (vapatului). Elichidele de la EUvapez.ro poarta celebra semnatura Hangsen, unul dintre producatorii cei mai mari de pe piata, cu produse foarte cautate, printre care cele care reproduc gustul celor mai fumate tigarete traditionale, dar si arome de bauturii energizante celebre sau fructate.

De asemenea, tot aici se pot gasi elichide Liqua (cu arome de fructe, dar si de tabac sau cafea) si elichide ECOpure – cele mai pure de pe piata, create in mod special pentru a proteja sanatatea vaperilor. Alaturi de tigari electronice si elichide, tot aici mai sunt disponibile variate tipuri de vaporizatoare, baterii, incarcatoare, mustiuce, moduri, dar si accesorii necesare.