O pereche de blugi scurti, 5 stiluri diferite de a-i purta

O pereche de blugi scurti de pe www.ppt.ro pot fi folosit pentru o multitudine de tinute, in diverse stiluri – nu te rezuma la un singur stil, ci transforma-te in fiecare zi.
De la pin-up girl la shabby chic, exista numeroase moduri de a folosi aceasi pereche de blugi scurti in diverse moduri. Iata cinci moduri de a purta blugi scurti vara si toamna aceasta.

Pin-up girl
Adu in viata ta aerul retro si asorteaza o pereche de blugi scurti cu o camasa in carouri, cizme de cowboy si prinde-ti parul cat mai sus. Fa-ti o bentita dintr-un material textil care aduce cu o fasie dintr-o fata de masa pentru a completa look-ul. Daca este foarte cald, poti sa schimbi cizmele cu sandale peep-toe.

America tuturor blugilor
Daca esti nostalgica dupa aerul casual-sport al Americancelor anilor '80-'90 poarta blugi scurti cu tenesi albi si un maieu larg si scurt, cu un imprimeu care aminteste de Miami. Cu cat mai sters este imprimeul, cu atat mai bine.
Romantism varatic
Atunci cand te intalnesti cu prietenul si vrei sa abordezi un romantism diafan, poarta o bluza larga, din voal, cu umerii goi, impreuna cu blugi scurti. Dezgolindu-ti umerii vei fi foarte sexy, iar pereche de blugi scurti de pe www.ppt.ro va pastra tinuta usor casual, oferind o briza de modernism.

Shabby Chic in blugi scurti
Noul trend shabby chic face furori atat in moda, cat si in decorari interioare si de cateva luni a inceput sa le cucereasca si pe romance, incet dar sigur. Pentru a fi in trend, leaga o esarfa din dantela alba pe post de curea la blugi scurti si alege un top cu volane, care se bluzeaza si lasa la vedere blugii si funda. Bluza trebuie sa fie dintr-un material vaporos si sa aiba un aer vintage, asadar, inspira-te din garderoba bunicii.

Fake-Office
Purtarea unor blugi scurti la serviciu sau la interviul de angajare este o mare gafa, dar in timpul liber cand vrei sa arati business, insa nu vrei sa renunti la confort, poarta o camasa din matase cu un sacou din acelasi material la blugi scurti. Astfel vei arata destul de sobru incat functionarii sa iti acorde importanta cuvenita si iti vei bronza picioarele. Iar cand termini treaba, esti gata pentru o iesire in club.