Trusa ideala pentru o manichiura impecabila

Nu intotdeauna avem timp sa ajungem la salonul de cosmetica pentru a beneficia de o manichiura si un rasfat asa cum s-ar cuveni. Marele defect al saloanelor de cosmetica sau de manichiura este acela ca functioneaza dupa orare stricte si ca de cele mai multe ori aceste orare nu se sincronizeaza cu cele ale unei femei ocupate… Iar atunci singura solutie este sa ne inventam un „mini-salon de manichiura” chiar acasa. Ce ar trebui sa contina un astfel de salon de manichiura improvizat acasa, astfel incat unghiile noastre sa arate mereu impecabil, aflam mai jos.

Daca vorbim despre adepte ale unghiilor naturale, arsenalul de manichiura de acasa trebuie sa contina neaparat un set profesional de manichiura, care poate contine si o pila electrica profesionala pentru unghii (sau aceasta poate fi cumparata separat, optional), un sterilizator pentru instrumentele folosite, astfel incat ele sa fie mereu intr-o stare perfecta de igiena. Cat despre tratarea si vopsirea unghiei, veti avea nevoie de un degresant pentru unghie, de o crema hidratanta pentru maini, un ulei pentru cuticule, un tratament base coat pentru unghii naturale, si apoi oja - clasica sau semipermanenta, care face unghia sa arate foarte bine si in plus este mult mai durabila. Nu uitati la final de un top coat protector pentru manichiura si care poate avea si un rol de uscare rapida. Daca optati pentru oja semipermanenta, trusa de manichiura va trebui sa se imbogateasca si cu o lampa UV de care oja semipermanenta are nevoie pentru uscare. Toate acestea le puteti gasi la e-top-online.ro, reunite in sectiunea de manichiura si foarte usor de comandat.

Cat despre unghiile false, cu gel, in plus fata de cele mentionate mai sus, cele care au experienta sau vor sa invete sa construiasca astfel de unghii, isi pot achizitiona tot de la e-top-online.ro gel pentru constructie unghii false, vopsele acrilice, polizor pentru unghii si capete diamantate pentru polizorul de unghii, cleste pentru tipsuri, dar si sabloane, stampile, sau orice altceva va mai poate ajuta pentru a crea adevarate modele artistice pe unghii.