Un par lung si sanatos

Un lucru de pret al femeilor, pe care il ingrijesc cu atentie, este podoaba capilara. Unele prefera un par lung, pe cand altele pe cel scurt. Pentru doamnele care isi doresc un par mai lung intr-un timp scurt exista cateva trucuri care ajuta la cresterea rapida a acestuia.

In primul rand, parul trebuie sa fie sanatos pentru a putea creste in siguranta. Nu va lasati pacalite de mitul care spune ca daca ne tundem varfurile parului, acesta va creste mai repede. Varfurile podoabei capilare nu influenteaza cu nimic radacinile de la care porneste cresterea.

Pentru a avea un par sanatos este recomandat ca spalarile sa nu fie foarte dese. Trebuie sa ne tundem varfurile atunci cand ele incep sa se despice.
Primul si cel mai important truc pentru a avea un par sanatos este o alimentatie
corecta si un organism sanatos.

Uleiul de ricin este foarte bun in intensificarea cresterii podoabei capilare si ajuta parul uscat si degradat sa capete o stralucire uimitoare. De asemenea, sucul de lamaie si uleiul de masline sunt alte doua ingredient pe care le gasim in orice bucatarie. Acestea ajuta la cresterea mai rapida a firului de par. Trebuie aplicate separat, prin masaj.