Gaseste imediat un apartament in Iasi pe cel mai vizitat portal de anunturi imobiliare

Vreti sa investiti in imobiliare si sa castigati din inchiriere si vanzari ulterioare, dupa renovari? Daca sunteti si iesean atunci treburile sunt ca si rezolvate pentru ca sunt destule apartamente Iasi care abia asteapta sa fie folosite cumva. Cele mai bune oferte sunt de gasit pe topimobiliare.ro, portalul cu cele mai noi anunturi imobiliare si cu un trafic impresionant.

La momentul actual sunt peste 500 de oferte de vanzare si inchiriere apartamente Iasi, cu preturi foarte bune, spatiu destul de mare si dotate cu tot ce trebuie, inclusiv centrale termice. Toate anunturile vin insotite de poze reale pentru a se vedea exact starea locuintei, au si o descriere succinta a principalelor caracteristici, preturile putandu-se negocia usor, acolo unde proprietarul o permite, prin propunerea unui nou pret din aplicatia dedicata.

Oferta de apartamente Iasi cuprinde locuinte amplasate in zone bune ale Iasului, de exemplu Nicolina, Podul de Fier sau chiar centrale, la etaje intermediare sau la etajul 1, parter, mobilate corespunzator, in apropierea mijloacelor de transport si hipermarketurilor. Pentru a nu petrece foarte mult timp cautand pe site, topimobiliare.ro a dezvoltat trei modalitati de cautare, fiind printre putinele portaluri care pune la dispozitie astfel de instrumente de cautare detaliata. In primul rand, exista motorul de cautare simplu, dupa cuvinte cheie, in care sunt indexate toate anunturile de pe site. Apoi, in partea stanga exista doua tipuri de filtre, care intorc rezultate si mai apropiate de ce se cauta in materie de apartamente Iasi.

Primul set de filtre include categoria, tipul, felul, suprafata, localitatea, distanta, pretul si cat de noua este locuinta. Al doilea set de filtre are cele cinci categorii importante ale site-ului, apartamente, case, spatii, cladiri, terenuri. Un filtru si mai puternic este cel din pagina Imobiliare in Romania, accesibila din partea inferioara a primei pagini, pagina in care exista o impartire a anunturilor pe regiuni administrative, localitati, judete, orase, comune.

Cu toate aceste instrumente, orice utilizator poate gasi rapid tot ce are nevoie, experienta sa pe portal este una foarte placuta, site-ul miscandu-se foarte bine din punctul de vedere al timpilor de upload.