Spune Oui, je veux! ofertei DAVID-TRANS si Franta e la doar doi pasi distanta

Macar pentru cateva clipe fiecare dintre noi a fost romantic, a simtit cu adevarat iubirea si a incercat sa o daruiasca celor dragi. Pentru studii sau pentru o plimbare romantica, alaturi de persoana iubita, Franta merita sa fie trecuta pe lista de tari care trebuie „bifate” intr-o viata. Castelele, constructiile futuriste care se imbina cu cele de epoca, natura si oamenii primitori, dar mai ales limba franceza atat de melodioasa, toate sunt atuuri pe care nicio alta tara nu le are.

Daca v-ati dorit sa pronuntati macar o data „Bonjour!”, „Enchanté”, „C’est très magnifique” sau sa va lasati purtati de amintiri ascultand „la vie en rose” pe malurile Senei, atunci e cazul sa va rezervati bilete transport persoane Romania Franta de la DAVID-TRANS. Cu doar 150 de euro si reduceri atragatoare de 20 de euro pentru copii si 10 euro pentru studenti, dar si suprize pentru pasagerii fideli, DAVID-TRANS organizeaza saptamanal, joia si duminica, curse directe, cu plecare din orasele cele mai importante din Romania, spre Franta si orase precum Paris, Lille, Beauvais, Strasbourg. Firma de Transport persoane Romania Franta pune la dispozitie autocare de trei stele dotate cu atmosfera controlata pe ruta Romania-Franta sau microbuze moderne de noua locuri, plecarile se fac joia si duminica din Romania direct la adresa respectiva. Fata de cursele cu avionul, care sunt si mai scumpe si mai nesigure, riscante, Transport persoane Romania Franta cu DAVID-TRANS va permite sa admirati peisajele si culturile altor tari, siguranta e garantata de soferii cu experienta imensa pe drumurile europene si de reviziile permanente ale masinilor. In privinta bagajelor, puteti sa aveti gratuit doua in cala si unul in masina, gratuita fiind si masa calda oferita de transportator in Ungaria.

Pe tot parcursul drumului pana in Franta atmosfera din autocare sau microbuze va fi relaxata, numai buna pentru a ajunge la destinatie, la adresa, in cea mai buna forma. Rezervarile pot fi facute la numerele de telefon +40 753 702 301, 0766 759 468 sau trimitand un e-mail la office@viotur.ro sau targufrumos_filaret@yahoo.com.