Ce produse de hair styling folosim pentru parul uscat

Tipul de par este cel care iti dicteaza cu siguranta tipul de produs pe care trebuie sa il alegi atunci cand mergi la cumparaturi pentru produse de igiena capilara. Atunci cand ai un par uscat, acesta are nevoie de o ingrijire mai atenta si cu siguranta va trebui sa folosesti si un balsam, cat si o crema de descurcat parul sau o crema pentru varfuri deteriorate.

Un par uscat este cu siguranta un par dificil asa cum ar fi si unul cu bucle sau chiar foarte cret. Un par uscat necesita sampoane profesionale Londa si un balsam din aceeasi gama cat si un spray de final, pentru varfuri iar daca varfurile sunt cu adevarat deteriorate, atunci indicat este sa nu folositi uscatorul de par atunci cand doriti sa va uscati. In cazul in care aveti parul foarte bogat iar el se usuca foarte greu, atunci puteti utiliza uscatorul insa la o temperatura medie sau chiar la aer rece. Aerul cald sau foarte fierbinte asa cum avem de multe ori tendinta sa utilizam nu face decat sa degradeze si sa deterioreze mai mult firul de par, chiar de la radacina. Probabil va veti intreba de ce este indicat sa folositi sampoane profesionale Londa sau balsamuri din aceeasi gama iar raspunsul este unul destul de simplu: pe langa faptul ca acestea se completeaza reciproc intr-o armonie extraordinara, nu trebuie sa acoperiti mirosurile unele cu altele.

Pentru o ingrijire cat mai potrivita a firului de par, incercati sa folositi si produse de pieptanat cat mai moi si in nici un caz perii cu dinti de sarma sau agresive care rup firul de par. Si in plus - un par uscat trebuie cu siguranta ingrijit cu sampoane profesionale Londa pentru reparare la care sa se adauge in mod obligatoriu, saptamanal - o masca de par cu ser vegetal sau cu particule ultranutritive.