Ce iti trebuie pentru restaurant la botez

Dupa ce copilul a fost increstinat la biserica de catre nasii sai si dupa ce a avut loc si baita de a doua zi, sau scoaterea din mir asa cum mai zic unii, urmeaza petrecerea bebelusului, unde toata lumea se cinsteste si danseaza pentru bucuria si bunastarea celui mic.

Care sunt insa momentele cheie ale unui botez sau mai bine zis ce trebuie sa faci la restaurant ca sa iasa totul bine? Sunt cel putin doua trucuri pe care le poti aplica pentru a evita micile dezastre sau cel putin monotonia. In primul rand - trebuie sa cauti un restaurant botez bun, care sa aiba o reclama pozitiva si in nici un caz critici negative. Sala este bine sa fie amenajata in ton cu cel mic, de exemplu, puteti face o petrecere tematica: cu un bebelus imbracat in buburuza si sala accesorizata pe masura. In cadrul unui botez este musai sa aveti si un candy bar, deoarece acesta invioreaza atmosfera si macar asa ridica lumea de la masa. Pentru a avea momente frumoase si interactive - nu uitati ca muzica este totul si incercati sa gasiti un dj bun care sa se implice in eveniment. Daca faceti botezul in capitala puteti gasi un restaurant botez Berceni care sa va ofere toate aceste servicii incluse in pret. Un alt moment interactiv poate sa fie si prezenta ursitoarelor si daca tot este botez de ce sa nu animati putin atmosfera cu un clovn sau o echipa de personaje din desene animate care sa faca tot felul de giumbuslucuri.

Ideile sunt desigur foarte multe iar daca apelati la o firma care se ocupa cu organizarea de evenimente, veti avea parte de cele mai frumoase idei si cele mai bune potriviri tematice. In cele din urma experienta isi zice cuvantul in organizarea unui eveniment si in finalizarea lui cu bine.