Pentru ca nu ma iubesti

Fumez - si fumul, în panica orei,
ma sugruma ca esarfa Isadorei
pentru ca nu ma iubesti.

Cursuri de limba germana in Craiova

Daca esti din Craiova si doresti sa urmezi cursuri de limba germana, atat la nivel de incepator, cat si avansat, poti apela cu succes la Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova. Cunoasterea limbii germane ofera avantaje semnificative in construirea unei cariere in cadrul unei companii germane sau in gasirea unui loc de munca intr-o tara vorbitoare a acestei limbi.

5 motive pentru a invata limba germana:

Pozitia economica a Germaniei. Germania este a treia tara din lume din punct de vedere al progresului economic si reprezinta centrul de putere economica al Uniunii Europene. De asemenea, Germania a fost clasata pe locul intai mondial la exporturi. De la masini la utilaje industriale, de la produse farmaceutice la bunuri de uz casnic, intreprinderile germane castiga 1 din 3 euro prin export, iar 1 din 4 locuri de munca depinde de exporturi.

Cunoasterea limbii germane creeaza oportunitati de afaceri. Puterea economica a Germaniei este direct proportionala cu oportunitatile de afaceri. Fie ca vrei sa lucrezi la o firma germana, fie ca doresti sa deschizi o afacere proprie sau ai nevoie sa comunici cu parteneri germani, cunoasterea acestei limbi este cruciala. De asemeni, poti opta si pentru o companie multinationala oriunde in UE. In estul Europei, limba germana este cea mai vorbita a doua limba, dupa rusa. Limba germana in turism.

Cetatenilor germani le place sa calatoreasca. Cu un venit amplu si si o medie de 6 saptamani de concediu pe an, germanii au timp sa viziteze regiunile cele mai frumoase ale lumii. Daca detii o afacere in domeniul turismului, sigur vei avea parte de clienti din Germania, deoarece acestia petrec 3 din 4 vacante in strainatate. In 2007, turistii germani au cheltuit un record de 91 miliarde de euro pe transportul international de calatori.

Limba germana pe internet. Avand in vedere calitatile inovatoare ale germanilor, nu este de mirare ca prezenta lor pe internet este una semnificativ de mare. Cu 8 milioane de domenii de Internet, extensia de domeniu .de este a doua din lume, dupa extensia .com. Asta face ca numele germane de domenii sa fie mai populare decat .net, .org, .info, si .biz.

Germana este cea mai vorbita limba in Europa. Mai multe persoane vorbesc limba germana, ca limba materna, decât oricare alta limba din Europa. Insa nu numai locuitorii din Germania vorbesc limba germana, ci si din alte tari europene. Limba germana este limba oficiala in tari ca Austria, Elvetia, Luxemburg sau Liechtenstein. Astfel, invatarea limbii germane te poate conecta la 120 de milioane de vorbitori la nivel mondial. Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova organizeaza cursuri de germana pentru adulti, firme sau copii. Deoarece limba germana este extrem de ceruta in Europa secolului XXI, cadrele didactice de la Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova sunt foarte bine pregatite in scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Alege Scoala Engleza Bucuresti filiala Craiova pentru a baneficia de o gama variata de cursuri de limba germana in Craiova.

Experimente stiintifice reale care iti vor smulge cateva lacrimi de bucurie

Cainii salvatori. Foarte multi soldati au fost raniti in Primul Razboi Mondial. Ingrijirea lor era cam grea, pentru ca trebuiau sa stea in transee imobilizati pana venea un transport sigur sa-i ia si sa-i duca la un spital apropiat. Multi mureau, altii dezvoltau infectii urate, asa ca primul ajutor nu prea era de mare… ajutor. Un medic suedez van Nostrand se spune ca nu s-a imbolnavit niciodata in viata sa. El a dat vina pe aceasta calitate bizara pe faptul ca se juca cu animalele si se tavalea prin noroi.

Asa ca s-a incercat sa se demonstreze daca patrupezii puteau opri infectiile. Pentru experimentele sale medicul a ales soricarii, care puteau fi transportati foarte usor dintr-un loc in altul. A gasit rapid voluntari care sangerau sau erau grav raniti si a inceput experimentul. Cainii au lins ranile soldatilor, iar soldatii au supravietuit in procent de 60%. Aliatii l-au angajat cu norma intreaga pe renumitul medic care facea bine soldati cu catelusii sai si linsorile lor fantastice si si-a castigat astfel locul in istorie. Transformarea pisicilor in niste animale nu chiar asa de arogante si retrase. Multi dintre cei care au pisicute vor spune ca le adora si ca se pare ca sentimentul nu e reciproc. Asta pentru ca pisicile nu prea se dau in vant dupa sentimente impartasite. Recent, cercetatorii americani au izolat o gena care ar fi vinovata de aroganta pisicilor. Cand aceasta gena devine activa in creierul felinelor de apartament ea declanseaza o reactie chimica si eliberarea unor compusi ai egoismului. Doctorii au descoperit ca aceste reactii tin cat tine si viata pisicilor, asa ca ele pot fi oprite doar cu un medicament inventat recent de medici. Pisicile care au luat medicamentul inventat de doctori au fost mult mai dragastoase si placute cu oamenii si si-au pierdut si egoismul prea enervant.

Descoperirea are implicatii si la oameni pentru ca si noi avem o gena similara care apare cand suntem tineri, insa dispare dupa pubertate. Folosirea aceluiasi medicament pe tinerii aflati la pubertate ar putea reduce toate manifestarile teribiliste ale varstei. Deja se testeaza medicamentul pe scolari si tinerii din liceele americane.