Viermii intestinali nu au nicio sansa sa-ti mai faca viata un chin

Ce poate fi mai rau pentru organismul tau decat sa te trezesti ca e invadat de niste vietuitoare mici si rele care vor sa manance tot ce mananci tu si sa iti si si ultimul strop de energie ca sa supravietuiasca? Parazitozele intestinale provocate de diferite tipuri de viermi intestinali sunt foarte periculoase pentru toate categoriile de varsta si asta pentru ca nu au cum sa fie depistate din timp daca nu se observa anumite schimbari de comportament sau oua ori larve in materiile fecale. Singura categorie care nu prea are viermi este cea a sugarilor, care sunt alaptati direct de la san cu lapte matern si nu au cum sa vina in contact cu carne sau lapte infestat.

Primele semne ca s-ar putea sa existe parazi intestinali in sistemul digestiv al individului sunt aparitia diareei, varsaturile, lipsa poftei de mancare, dureri de stomac si anemie, somn agitat, uneori mancarim in zona anala. Cand s-a determinat prezenta unor paraziti in materiile fecale si in intestine trebuie imediat inceput tratamentul cu medicamente specifice. Cele de sinteza pot sa atace ficatul si intestinele, avand efecte adverse severe, asa ca de preferat sunt medicamentele naturale. Unul dintre cele mai eficiente in tratarea parazitozei intestinale este Parazitol Herbal Drops, 50 ml, un produs usor de administrat si fara efecte adverse, cu actiune rapida, fara sa tulbure activitatea intestinala a celui caruia ii este administrat. De regula, Parazitol Herbal Drops, 50 ml poate fi luat de intreaga familie pentru ca parazitii intestinali pot infecta pe rand fiecare membru am familiei prin oua si larve eliminate de primul purtator.

Acest medicament natural are si efect laxativ, care ajuta la eliminarea larvelor moarte si adultilor, dar si oualelor aflate in intestine. In compozitia Parazitol Herbal Drops se gaseste propolis, un antiseptic si un calmant al inflamatiilor intestinale produse de paraziti, avand un rol important in eliminarea lor rapida, galbenele, foarte bune pentru tranzitul intestinal accelerat si diminuarea efectelor nocive ale substantelor eliminate in intestine de diferite tipuri de paraziti. Lor si se adauga cimbru si iarba fetei sau embelia si alte substante benefice pentru eradicarea completa a sursei de infectie intestinala.

Dupa eliminarea parazitilor, medicamentul curata complet sistemul digestiv, favorizand revenirea la normal a tranzitului intestinal tulburat de prezenta parazitilor-de regula, se induc mai multe scaune moi in urma administrarii de medicamente pentru paraziti intestinali tocmai pentru a nu permite ramanerea unor oua sau larve in sistem; daca efectul laxativ al acestora nu e cel dorit, se poate administra si un laxativ mai puternic pentru curatarea completa a intestinului. Imediat dupa ce a fost eliminat continutul intestinelor trebuie repetate analizele si daca mai apar oua se poate repeta tratamentul la recomandarea doctorului.

Nichita

Mi se face somn de frumusete si moarte de sublim.

Cum sa te folosesti de publicitatea radio

In tara noastra unii asculta emisiunile radio intre cinci si sapte ore pe zi. Cum te poti folosi cel mai bine de radio pentru a-ti promova afacerea? Este destul de simplu si vom vedea imediat. Creatia de spoturi publicitare trebuie sa fie facuta de specialisti in primul rand, nu trebuie lasata pe mana aceluiasi DJ de radio, neinspirat si plictisit de atatea reclame si a carui voce deja este foarte comuna ascultatorilor.

Cum altfel veti fi diferiti fata de concurenti, daca spotul va trece neobservat? In procesul de creatie de spoturi publicitare tineti cont de "carlig". Cereti unei agentii de publicitate sa creeze nu doar o diversiune, ci sa testeze pe un focus grup scenariile si vocile spoturilor audio propuse. Apoi ganditi-va daca ati elaborat un mecanism de evaluare a campaniilor si daca nu, este timpul sa o faceti. Companiile au cheltuit in 2000 aproape $ 20 miliarde pe anunturi radio – chiar si in timpul crizei de la 11 septembrie, cand mass media scrisa a cunoscut un recul. Poti cumpara spatiu radio local, regional, national, in functie de publicul la care vrei sa ajungi. Si te poti folosi de radio pentru a tinti grupuri etnice, demografice (tineri intre 18 si 34 de ani, de ex.) sau cu interese comune cum e cazul suporterilor echipelor de fotbal.

Rezultatele depind de doi factori: spoturi atractive si cumpararea unui mediu de comunicare eficient iar daca vrei publicitate radiouri Teius atunci apeleaza la profesionisti. Productia unui anunt radio nu este ceva pe care sa il faci personal. Vei avea nevoie de o agentie sau o companie cu experienta in domeniul crearii de spoturi motivante sau cu expertiza in tipul vostru de produs/servicii. Mai mult, anunturile trebuie sa fie in concordanta cu audienta tintita. Indiferent de ton, distrat sau serios, anuntul trebuie sa motiveze prin muzica, efecte speciale si dialog care sa creeze “ imagini in cuvinte ”pentru a implica ascultatorii.

Today mood


Ce produse de hair styling folosim pentru parul uscat

Tipul de par este cel care iti dicteaza cu siguranta tipul de produs pe care trebuie sa il alegi atunci cand mergi la cumparaturi pentru produse de igiena capilara. Atunci cand ai un par uscat, acesta are nevoie de o ingrijire mai atenta si cu siguranta va trebui sa folosesti si un balsam, cat si o crema de descurcat parul sau o crema pentru varfuri deteriorate.

Un par uscat este cu siguranta un par dificil asa cum ar fi si unul cu bucle sau chiar foarte cret. Un par uscat necesita sampoane profesionale Londa si un balsam din aceeasi gama cat si un spray de final, pentru varfuri iar daca varfurile sunt cu adevarat deteriorate, atunci indicat este sa nu folositi uscatorul de par atunci cand doriti sa va uscati. In cazul in care aveti parul foarte bogat iar el se usuca foarte greu, atunci puteti utiliza uscatorul insa la o temperatura medie sau chiar la aer rece. Aerul cald sau foarte fierbinte asa cum avem de multe ori tendinta sa utilizam nu face decat sa degradeze si sa deterioreze mai mult firul de par, chiar de la radacina. Probabil va veti intreba de ce este indicat sa folositi sampoane profesionale Londa sau balsamuri din aceeasi gama iar raspunsul este unul destul de simplu: pe langa faptul ca acestea se completeaza reciproc intr-o armonie extraordinara, nu trebuie sa acoperiti mirosurile unele cu altele.

Pentru o ingrijire cat mai potrivita a firului de par, incercati sa folositi si produse de pieptanat cat mai moi si in nici un caz perii cu dinti de sarma sau agresive care rup firul de par. Si in plus - un par uscat trebuie cu siguranta ingrijit cu sampoane profesionale Londa pentru reparare la care sa se adauge in mod obligatoriu, saptamanal - o masca de par cu ser vegetal sau cu particule ultranutritive.

Cum putem citi gandurile oamenilor din actiunile lor

Peter Collett este autorul bestseller-ului “Cartea gesturilor” carte pe care am citit-o de curand. Profesor si membru al Departamentului de Psihologie Experimentala din cadrul Universitatii Oxford, psiholog al emisiunii Big Brother, Peter Collett abordeaza teme care tin deopotriva de domeniul psihologiei sociale, studiului personalitatii individuale sau limbajului trupului.Titlul original al cartii este: The Book of Tells, How to Read People's Minds from Their Actions Publicatã de: Transworld Publishers, divizie The Random House Group Ltd., Londra, 2003 Limba originalã: englezã“ Cartea gesturilor analizeaza comunicarea nonverbala intr-un mod original, folosind un limbaj cuprinzator si accesibil si poate fi considerata un ghid pentru decodarea mesajelor transmise prin gesturile facute de persoanele din jurul nostru sau chiar de propria persoana.

Oricat de importanta este comunicarea verbala intotdeauna gesturile tradeaza adevaratele idei, conceptii, sentimente si intentii. Aceasta carte prezinta o serie de concepte referitoare la semnificatia gesturilor pe care autorul le sustine prin numeroase exemple si, pe alocuri, imagini si este de un real ajutor celor care sunt interesati de realizarea unei comunicari eficiente. Inprima parte a cartii autorul vorbeste despre cuvantul tell (“indicator comportamental”) care desemneaza un gest repetitiv care da calitatea cartilor pe care un jucator le are in mana sau despre strategia pe care o foloseste. In carte se arata ca notiunea de indicator comportamental nu se rezuma doar la jocul de carti si ca poate fi aplicata la o gama larga a activitatilor din viata de zi cu zi. Indicatorii comportamentali sunt diversi. Unii se pot intalni la majoritatea oamenilor, iar altii pot lasa impresia de unicitate si au o valoare de semnatura sau chiar de marca personala. Multi indicatori pot fi total constienti, insa nu pot fi controlati. De exemplu cascatul venit in momente de plictiseala datorata lipsei de activitate sau lipsei de interes in ceea ce priveste o anumita activitate. Insa cascatul nu denota numai plictiseala, ci si momente tranzitorii, detensionare sau chiar amenintare.

De aceea trebuie sa urmarim o serie de factori cand analizam si incercam sa descifram limbajul nonverbal transmis, unul nefiind de ajuns. In cartea sa, Peter Collett realizeaza practic o comparatie intre om si animal. Plecand de la ideea ca omul este tot un animal, el face analogii intre gesturile, reactiile, expresiile umane si cele existente in lumea animala. Totodata realizeaza si o clasificare a indicatorilor comportamentali dupa tipul lor: indicatori ai dominantei, indicatori ai supunerii, indicatori ai anxietatii, indicatori ai minciunii, etc.