Fii cool, poarta fusta!

Ce femeie nu are in garderoba cel putin o fusta? Oricat de “sportiva” ai fi, e imposibil sa nu ai o fusta. Da, fustele exprima feminitate, te fac sa fii mai atragatoare, mai increzatoare, mai sexy, mai rafinata. Trebuie sa recunosc ca obisnuiam sa imi cumpar numai pantaloni, blugi, mai exact, pe vremea cand eram in liceu, chiar si in primii 2 ani de facultate. Credeam ca nu am ce arata, fiind mai miniona si neavand niste picioare lungi si subtiri. Insa, am realizat intr-un tarziu, spre fericirea mea, ca nu despre asta este vorba. Ca nu trebuie sa ai niste picioare lungi, pentru a purta o fusta, ci ca trebuie sa stii ce model de fusta ti se potriveste: fusta tip creion, fusta plisata, fusta lalea, fusta drapata, cu volane.

Cu o singura fusta poti crea mai multe tinute. Este un obiect vestimentar extrem de versatil, usor de combinat, usor de asortat. Fii creativa si indrazneste sa fii tu! Exprima ceea ce simti prin felul in care te imbraci. Alege o fusta cu insertii de dantela pentru zielele in care te simti boema si romantica. Alege o fusta tip pencil pentru zielele in care vrei sa fii mai casual sau chiar un pic mai office. Alege o fusta cu un imprimeu florar pentru zielele acelea calduroase de vara. Alege o fusta de blugi pentru acea plimbare in parc cu prietenii. Alege o fusta dintr-un material pretios pentru acea intalnire cu acel baiat special. Alege sa porti fuste indiferent de cat de inalta esti. Probeaza cat mai multe fuste pentru a-ti da seama ce model de fusta iti evidentiaza atuurile si de care nu trebuie sa te atingi sub nicio forma.

Dupa ce stii exact care model este pentru tine, poti trece chiar si la cumparaturi online. De exemplu, pe www.myieftin.ro te bucuri de o oferta variata de fuste la preturi accesibile. Spor la cumparaturi!